Onze behandelingen

Ieder lichaam is anders. Bij ons wordt uw behandeling altijd aangepast op uw situatie.

 
 
behandeling_IPL Medcos.jpg

IPL Medcos

U kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en geïrriteerde huid na het scheren. Na een succesvolle behandelkuur met de IPL Methode, geniet u van het comfort om u niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. De IPL methode is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren.

 
behandeling_Cryolipolyse.jpg

Cryolipolyse

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

 
behandeling_MSP MedCos.jpg

MicroSkinPolish MedCos

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig, want ik als gecertificeerde MedCos Partner bereikt een geweldig resultaat en dat op een milde en pijnloze manier. De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

 
behandeling_Wimperextensions.jpg

Wimperextensions

Met de nieuwste techniek, one-by-one, worden de wimpers haar voor haar aangebracht op je eigen wimpers. Door deze techniek zijn de wimpers nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. De wimperextensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

 
behandeling_Gezichtsbehandelingen en losse behandelingen.jpg

Gezichtsbehandelingen en losse behandelingen

Bij Salon Mooi & Puur kunt u verschillende lichaamsbehandelingen krijgen. Denk aan harsen, epileren en het verven van wenkbrauwen. Kijk naar de verschillende behandelingen en de bijbehorende prijzen.