MicroSkinPolisch Medcos

msp-medcos-haarlem.jpg

Een uniek 3-in-1 systeem voor huidverbetering

De MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één compleet apparaat. Samen vormen ze een zeer complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Speciaal ontwikkeld voor

  • Rimpels
  • Grove poriën
  • Acne en littekens
  • Pigmentvlekken
  • Een verouderde of een verslapte huid

Hoe werkt het?

Met microdermabrasie worden de bovenste fijne huidlagen verwijderd, daarna wordt de huid diep gehydrateerd met behulp van cold laser en de werkstof Hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die vermindert door zonschade en bij het verouderingsproces. Door de LowLevel Therapy (Cold Laser) wordt deze weer aangebracht in de huid zodat de huid zich kan herstellen, vernieuwen en verjongen. Hierna wordt de behandeling afgesloten door de Skin Polish i.c.m. vitaminen, anti-oxidanten en een beschermingsfactor.

Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasiekuur een egale, zachte en stralend gezonde huid. Deze methode is ideaal om zonschade van de huid te verminderen, grove porien of acné littekens te verzachten.

Behaal het beste resultaat

Het beste resultaat wordt behaald in kuurverband icm het gebruik van de juiste producten thuis, vraag naar meer informatie en het kuur tarief. 

Prijzen

MSP Gelaat behandeling € 89,-
MSP Hals en decolleté behandeling € 39,-