Slimdiet

slimdiet-haarlem.jpg

Succesvolle afslankmethode met smakelijke gerechten

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij samen met SLIMdiet. Deze succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. De diëtisten van SLIMdiet hebben smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Die gerechten geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet.

Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!

 

Zo werkt SLIMdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen en altijd voor €1,99 per maaltijd. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

 

Probeer het eerst zelf.

slimdiet-box.jpg

Wij geloven in de methode van SLIMdiet. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortimentbox ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar voor slechts € 49,95. 

Maak nu een afspraak, want de box ligt voor je klaar.

 

slimdiet-begeleiding.jpg

Ik sta voor je klaar.

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Bij Salon Mooi & Puur helpen wij je, met advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht? Maak een afspraak voor meer informatie.

 

De succesformule van Salon Mooi & Puur en SLIMdiet.

  • Betaalbaar
  • De beste persoonlijke begeleiding
  • Duidelijk en effectief stappenplan
  • Gemakkelijk vol te houden 
  • Lekkere en gevarieerde gerechten